Alexandra Ungureanu: Există posibilitatea să nu mai pot face copii, biologic

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai de succes artiste din showbizul autohton. Cântăreața este mai discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

Vedeta nu este obișnuită să vorbească despre aventurile amoroase, însă a aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit că planifică să devină mămică.

E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o chestie pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior și niște sentimente pe care nu le-am mai simțit până acum.

Deci, probabil că e momentul. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mărturisit Alexandra Ungureanu la Kanal D.

Și alte mărturisiri

Alexandra Ungureanu a mai mărturisit, recent, în cadrul unui interviu susținut pe YouTube că i-a fost extrem de greu la începutul carierei. Vedeta avea dubii dacă va reuși să intre în showbizul românesc și a suferit din cauza anxietății.

Artista a fost complexată de felul în care arată și nu se considera o femeie frumoasă. Aceasta a suferit mult și din cauza remarcilor lui Marius Moga. Cuvintele interpretului au afectat-o grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...