Alexandru Rafila pus pe pilot automat de Mina ”Scheletu”

Faptul că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, execută orberște comenzile baronilor PSD nu mai este o noutate, dar mai grav este că ajuns să se implice în jocurile și aranjamentele partidului la nivel județean.

Mina ”Scheletu” și-a înscăunat colega de bancă cu ajutorul lui Rafila

PUTEREA a semnalat recent că liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina-”Scheletu”, finul baronului Niculae Bădălău a cerut ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să-i impună o apropiată la conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu. Imediat, Rafila s-a conformat și a numit pe cine a vrut Mina ”Scheletu” și, astfel, începând cu data de 8 aprilie 2022 un nou director executiv la DSP Giurgiu.

Este vorba despre jurista Magdalena Nicoleta Mărcuț, nimeni alta decât fosta colegă de bancă din liceu a lui Mina ”Scheletu”. Pentru ministrul Alexandru Rafila n-a contat că aceasta nu are minime cunoștiințe medicale, ci doar faptul că a răspuns prompt la comanda lui Marian Mina ”Scheletu”.

Control de la Rafila pentru jocurile lui Mina ”Scheletu”

Dar implicarea lui Rafila în jocurile lui Mina ”Scheletu” nu s-au oprit aici și au continuat sub altă formă. De câteva zile, Corpul de control al Ministerului Sănătății a descins la DSP Giurgiu ca să verifice dacă încadrările de personal sunt conform legii, dar mai ales să vadă cum s-au făcut detașările la această instituție.

Practic, prin această mișcare, Rafila vrea să-i ejecteze de la DSP Giurgiu pe cei care nu-i fac jocurile lui Mina ”Scheletu” și a fostei sale colege de bancă, Magdalena Nicoleta Mărcuț, ajunsă pe lângă lege, vătaful acestei instituții publice vitale pentru județ. Așadar, ministrul Alexandru Rafila a fost pus pe pilot automat de finul lui Bădălău, Marian Mina ”Scheletu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...