Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților săi la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul „O Românie fără hoție”, Alianța USR PLUS va strânge semnăturile atât online, cât și în stradă.

USR PLUS a fost primul competitor electoral național care a strâns semnături electronice la alegerile locale, în plină pandemie, în deplină siguranță, folosind un sistem sigur de colectare și validare a datelor, aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă, conform unui comunicat al alianței.

Semnăturile electronice au fost validate de autoritățile electorale și acum Alianța va folosi același mecanism simplu și rapid.

„Numărul de semnături online pe care USR PLUS a reușit să îl strângă într-un timp foarte scurt, la alegerile locale, a arătat că România se schimbă și că cetățenii români vor o politică nouă”, conform unui comunicat de presă.

USR PLUS îi îndeamnă pe români să semneze și de această dată online (https://www.usrplus.ro/) pentru susținerea candidaților săi la alegerile parlamentare, fiind cel mai sigur mijloc în actualul context al pandemiei de COVID-19.

Alianța USR PLUS își propune să elimine imunitățile și pensiile speciale, să pună pe picioare DNA-ul pădurilor, să scoată pe tușă penalii care au gândit legile antijustiție și să reformeze administrația publică, mai arată sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. Cu un referendum rapid, deschis și transparent ai fi rezolvat direct aceasta problema iar cetățenii români care intrade-var vor o politică nouă ar fi votat cu tot respectul.
    Dar partidul USR PLUS vrea o simpla întâietate la o reclama și un ecou . (Made in Romania)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...