Altă crimă șocantă în Teleorman: Doi tineri de 16 și 18 ani, găsiți MORȚI într-o casă nelocuită

Un nou caz terifiant în Teleorman. Un tânăr în vârstă de 18 ani și iubita acestuia, de 16 ani, ambii de etnie romă, au fost găsiți morți într-un imobil din satul Văcărești. Ei ar fi fost uciși în locuința acestora și transportați apoi într-o casă nelocuită, de către un bărbat de 24 de ani, scrie Liber in Teleorman.

IPJ Teleorman a fost sesizat de un bărbat (etnie romă) că nu-l găsește pe fratele lui, în vârstă de 18 ani și pe concubina, în vârstă de 16 ani, iar în locuința acestora sunt urme de sânge.

Cei doi au fost găsiți morți într-un imobil nelocuit – localitatea Văcărești.
Aveau mai multe răni prin înjunghiere.

În noaptea de 24/25.10.2022, acasă la ei, între cei doi concubini și un bărbat în vârstă de 24 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul i-a înjunghiat și i-a omorât. Apoi i-a transportat cu mașina tatălui său în imobilul nelocuit.

Citește mai departe pe Liberinteleorman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...