„Am greșit”: Mărturisirile actorului Marius Manole despre președintele Iohannis

Actorul Marius Manole vorbește, cu sinceritate, despre votul și susținerea pe care le-a avut pentru Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat între timp cu părerile inițiale ale actorului despre președintele României?

Marius Manole a spus într-o emisiune, la Radio Europa FM, că deși l-a votat pe actualul președinte al țării și a ieșit în stradă pentru el, ba chiar i-a îndemnat și pe alții să-l voteze, acum nu crede că mai este o soluție pentru România, așa cum credea atunci când a pus ștampila de vot pe numele lui. Actorul mai spune și că acum face față valului de hate de pe rețele de socializare: „Mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”.

Nu avea de unde să știe

„Îmi pare foarte rău, pentru că eu am fost unul dintre susținătorii domnului Iohannis. Și acum o spun cu regret. Am fost în stradă atunci când au fost alegerile, m-am bucurat foarte mult atunci când a ieșit. Și acum sigur că trebuie să fac față valului de hate care vine pe Facebook și pe rețelele de socializare în care mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”, a mai spus Marius Manole.

Citiți și: Marius Manole: „Nici măcar nu am văzut o explicație despre ce conține vaccinul”

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole