„Am greșit”: Mărturisirile actorului Marius Manole despre președintele Iohannis

Actorul Marius Manole vorbește, cu sinceritate, despre votul și susținerea pe care le-a avut pentru Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat între timp cu părerile inițiale ale actorului despre președintele României?

Marius Manole a spus într-o emisiune, la Radio Europa FM, că deși l-a votat pe actualul președinte al țării și a ieșit în stradă pentru el, ba chiar i-a îndemnat și pe alții să-l voteze, acum nu crede că mai este o soluție pentru România, așa cum credea atunci când a pus ștampila de vot pe numele lui. Actorul mai spune și că acum face față valului de hate de pe rețele de socializare: „Mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”.

Nu avea de unde să știe

„Îmi pare foarte rău, pentru că eu am fost unul dintre susținătorii domnului Iohannis. Și acum o spun cu regret. Am fost în stradă atunci când au fost alegerile, m-am bucurat foarte mult atunci când a ieșit. Și acum sigur că trebuie să fac față valului de hate care vine pe Facebook și pe rețelele de socializare în care mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”, a mai spus Marius Manole.

Citiți și: Marius Manole: „Nici măcar nu am văzut o explicație despre ce conține vaccinul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...