Amantă, abuzată cu cârnatul de către soție (VIDEO)

O femeie dintr-o comună vasluianăa fost bătută, dezbrăcată și filmată, pentru ca în cele din urmă agresoarea să folosească un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii. 

Neînțelegerile dintre cele două sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima ar fi avut-o în trecut cu soțul agresoarei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina A. a început să-i facă viața un calvar vecinei sale.

I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia dacă nu se mută în altă parte.

Întoarsă recent din Spania, Irina A. a încropit un plan de răzbunare, iar pentru a-l pune în aplicare a apelat la ajutorul nurorii, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă unde au bătut-o crunt, cu pumnii și picioarele.

Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora, scriu jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

De cinci ani de zile, victima are plângeri depuse la poliție pentru distrugeri și pentru amenințări, însă până acum nimeni nu a mișcat un deget în acest caz, arată sursa citată.

După acest episod de o violență extremă, polițiștii au mers la locuința agresoarelor, acuzate acum de loviri și alte violențe și chiar de viol.

Întreaga suflare a satului s-a strâns pe ulița unde locuiesc cele două femei pentru a aștepta deznodământul anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...