Amanta lui Orban, înfocată în galeria Stelei (GALERIE FOTO INCEDIARĂ)

Cristina Todoran, presupusa amantă a lui Ludovic Orban merge pe principiul “Fugi că-mi place” și se contrazice singură. Luni ne-a vizitat, foarte supărată, la redacție, și ne-a spus că niciodată nu și-a dorit apariții în presă. Fals! Vă prezentăm, o galerie foto incendiară cu Cristina Todoran. Articolul, publicat de Gazeta Sporturilor, se numea “Ea e una dintre cele mai înfocate fane ale Stelei. E super sexy, iar fotbaliștii sigur îi vor face curte”.

“Ea e una dintre cele mai înfocate fane ale Stelei. E super sexy, iar fotbaliștii sigur îi vor face curte” a intitulat gsp.ro articolul în care o prezenta pe Cristina Todoran, la categoria “Știri nebune”.

“Cristina Rodica Todoran are 24 de ani, este din București și nu lipsește de la niciun meci al echipei favorite, Steaua.

Brunetă, cu păr ondulat,  Cristina face ravagii atunci când își face apariția în tribunele Arenei Naţionale. Suporterii nu au cum să nu o remarce, pentru că este o prezență extrem de sexy. În plus, are calități pe care niciun bărbat nu le-ar neglija.

Bruneta e studentă la Academia de Poliţie, adoră fotbalul şi este pasionată de maşini.

Şi mai are o pasiune, foarte interesantă, jazz-ul. În aceste condiții, oricine s-ar putea îndrăgosti de ea”, scria, în urmă cu ceva vreme gsp.ro.

Citește și Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante

SURSA FOTO: gsp.ro

Ce ne-a spus Cristina Todoran

Nu  am aflat încă dacă i-a făcut vreun fotbalist de la Steaua curte Cristinei Todoran. Știm însă că fata a țintit mult mai sus, direct la primul ministru al țării. S-au văzut, s-au plăcut, au făcut schimb de melodii de dragoste pe WhatsApp, mai o cafea… așa ne-a spus chiar domnișoara, luni, când ne-a vizitat la redacție. Era supărată foc pe noi pentru că am publicat o scrisoare pe care Cristina Todoran a scris-o dar a pierdut-o și, ce să vezi, a ajuns la noi, la redacția PUTEREA.

“Înțelegeți că nu am vrut și nu vreau să apar în presă. Nu mi-am dorit niciodată pubicitate”, ne-a spus, personal, luni, chiar Cristina Todoran, personajul principal feminin din scrisoarea pierdută.

Adevărul e undeva la mijloc. Poate am făcut un schimb de melodii sau de alte lucruri. Poate că am ieșit la o cafea cu domnul Orban, dar nu am avut de a face. Nu vreau să-i fac rău omului. Aici, adevăr e 20%, restul a fost modificat. Are foarte mulți oameni din jurul lui care îi pot face rău. Eu am scris o scrisoare și am trimis-o la o persoană din jurul lui.

O greșeală făcută poate dintr-o ambiție sau ceva poate să dovedească cine sunt oamenii din jurul lui. Toate acele porcării nu au nicio legătură cu adevărul. Eu nu am cum să aduc dovezi nici că e adevărat, nici că nu e adevărat. Nu pot să susțin asta. Am trimis-o la cineva și persoana respectivă este clar a vrut să ne facă rău sau să-mi facă mie rău sau să-i facă lui rău. Povestea cu pilotul vreau să fie blurată, în rest puteți să lăsați acolo toată povestea”, ne-a spus, Cristina Todoran.

Citește și Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

ITI Delta Dunării – cea mai mare deturnare de fonduri europene....

Subiectul “ITI Delta Dunării” (investiții teritoriale integrate) este un subiect ce va stârni și mai mult interesul public, pe măsura ce ne apropiem de...

Academia Română: România nu poate accepta solicitarea Ucrainei de a intra...

Academia Română, cel mai mare for științific al țării noastre, a reacționat în scandalul Bâstroe printr-un punct de vedere extrem de interesat care ar...