Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei Budeanu, cunoscută pentru replicile sale acide. O altă replică îi aparține chiar domnișoarei care a scris scrisoarea pierdută și care ne-a vizitat, azi, la redacție. Luați-vă popcorn, urmează festivalul comentariilor!

„Mamă, au început amantele să cânte la mandolina politică! O să crăpăm!,a  scris, ieri pe Instagram, Dana Budeanu, în urma articolului apărut în PUTEREA.RO, unde am prezentat, în exclusivitate, o scrisoare scrisă de Cristina Todoran, presupusa fostă amantă a lui Ludovic Orban.

La fel și pe site-ul nostru, dar și pe pagina de Facebook a publicației PUTEREA.RO, comentariile nu au întârziat să apară.

“O țară condusă de nulități și trădători, iar noi ceilalți, spectatori indiferenți la mizeria din jurul nostru! La așa atitudine a noastră, așa conducători!”, a scris o doamnă.

Bună fată , s-a aranjat pe viață! Vor fugi bărbații de ea ca de un furuncul! Cine naiba mai are curajul să se încurce cu ea, de teama că va scrie la gazetă când se termină relația?! Urât caracter are ex amantă!”, a comentat un alt cititor.

“Toți dar absolut toți politicienii așa fac. Toți au amante, secretare. Ăștia conduc România, cît despre domnișoara urît din partea ei că improasca cu noroi după ce ia fost bine”, a adăugat un alt urmăritor al paginii noastre de Facebook.

Sursa foto: Instagram Dana Budeanu
Sursa foto: Instagram Dana Budeanu

O doamnă a comentat că ea îl cunoaște pe Ludovic Orban de 33 de ani și că nu crede nicio iotă. Amuzant este faptul că același comentariu a fost postat, identic, pe mai multe grupuri, precum și pe site-ul Puterea.ro, semnat de nume diferite.  Îl cunosc pe Ludovic Orbán de 33 de ani, am fost colegi de grupa la “Științe Administrative”, prima promoție, 1990-1992, la SNSPA.

Despre Ludovic se pot spune multe, dar nu c-ar fi curvar! Scrisoarea “amantei ” de la Tarom este o făcătura, asemenea, denunțului “craincei” moldovence, din cazul fraților Tate! (…)“Amanta”, care pare drăguța si deloc prostuța, nu cred ca s-ar fi supus oprobriului public cu asa scrisoare in care se dezavuează, in primul rând, pe sine, fără misiune si fără recompensa consistentă!”, este comentariul cu pricina, care apare, identic, în foarte multe locuri.

Am fost vizitați la redacție de…Cristina Todoran

La redacția PUTEREA.RO am avut parte, ieri, de o vizită neașteptată: domnișoara Cristina Todoran, cea cu scrisoarea pierdută, a trecut pe la noi. Nu a spus cu subiect și predicat că a fost amanta premierului, dar a confirmat faptul că a scris o scrisoare și că își trimitea melodii de dragoste cu fostul premier, Ludovic Orban. Femeia ne-a spus că nu dorește să fie mediatizată, că nu vrea să fie persoană publică.

A mai spus că scrisoarea a fost modificată până să ajungă la jurnaliștii de la PUTEREA.RO. A recunoscut că a scris o astfel de scrisoare, dar care este cam 20% din scrisoarea publicată de noi. De asemenea, a spus că a trimis-o cuiva, dar nu a dorit să spună destinatarul. Cui a trimis-o, cui nu a trimis-o, ideea este că scrisoarea s-a pierdut pe drum și a ajuns la noi, care am publicat-o integral, fără a face nicio modificare asupra textului.

Ce spune Cristina Todoran despre presupusa relație cu Ludovic Orban

“Adevărul e undeva la mijloc. Poate am făcut un schimb de melodii sau de alte lucruri. Poate că am ieșit la o cafea cu domnul Orban, dar nu am avut de a face. Nu vreau să-i fac rău omului. Aici, adevăr e 20%, restul a fost modificat. Are foarte mulți oameni din jurul lui care îi pot face rău. Eu am scris o scrisoare și am trimis-o la o persoană din jurul lui. O greșeală făcută poate dintr-o ambiție sau ceva poate să dovedească cine sunt oamenii din jurul lui. Toate acele porcării nu au nicio legătură cu adevărul. Eu nu am cum să aduc dovezi nici că e adevărat, nici că nu e adevărat. Nu pot să susțin asta. Am trimis-o la cineva și persoana respectivă este clar a vrut să ne facă rău sau să-mi facă mie rău sau să-i facă lui rău. Povestea cu pilotul vreau să fie blurată, în rest puteți să lăsați acolo toată povestea”, ne-a spus, astăzi, Cristina Todoran.

7 COMENTARII

  1. 😂😂😂😂 imi place poza aia cu el maxim, picioarele alea frumoase de pe capota masinii mele smecherite pe care o detineam in 2011, maxiiiim si siiiigur i le-as pune pe umeri sa-i ascult CHITARA.
    Va pup!

  2. Scrisoarea a fost „scapata” de cineva din actualul partid al lui LO care are legaturi cu psd ul si si-a platit si alte polite mai vechi. Un nucleu periculos. Probabil si ura pe pozitia tatalui fetei. Poftele la domnisoara erau mari. Si invidia. Neajunsul la struguri. cu toate ca lumea o judeca, i-a fost si cu toata nebunia ii va ramane loiala lui LO. Aia nu se vor desparti. Se impaca ei din nou si peste un an dupa ce le trece supararea. Sa vedeti

  3. Toate rapandulele care nu ajung la struguri se gândesc cum să-i facă rău unui om care are familie.Nu este exclusă nici mana PSD în această mocirla.Ei sunt asi la denigrări.Iar in ce o privește pe D.Budeanu,alta rapandula PSD ista ,are un scop mascat de tot apare la televiziunea de casa PSD ista.Probabil vrea și asta sa candideze pentru a ii urla foamea-n gat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...