Amantlâc la AUR Buzău? Șefa de partid acuzată că a lăsat judecătorul pentru un interlop

Publicat: 08 apr. 2024, 16:01, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Amantlâc la AUR Buzău? Șefa de partid acuzată că a lăsat judecătorul pentru un interlop

Șefa partidului AUR Buzău, Elena Năstăsoiu, se află în centrul unui scandal după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu un interlop local, generând discuții aprinse în comunitatea politică și socială.

Recent divorțată de respectatul judecător Nelu Năstăsoiu, Elena Năstăsoiu a trezit suspiciuni privind natura divorțului, care s-ar fi desfășurat aparent în mod amiabil la notar. Cu toate acestea, împărțirea averii, inclusiv a unei vile impunătoare în satul Spătaru și a unui apartament în apropierea podului Drăgăicii, unde predă meditații rămâne sub semnul întrebării.

În contextul revenirii lui Elena Năstăsoiu în fruntea AUR Buzău, au început să se înmulțească speculațiile și apariția tot mai frecventă a unor figuri cunoscute din mediul infracțional buzoian, fără a se cunoaște cu exactitate motivele acestei asociări.

După o investigație riguroasă, dorim să clarificăm speculațiile referitoare la persoana membrului AUR – Iulian Berchet. Conform informațiilor obținute, am constatat că acesta nu are antecedente penale, nefiind implicat în activități ilegale. Singurul său contact cu sistemul judiciar a fost un proces desfășurat la Judecătoria Buzău, în legătură cu contestarea unui Proces Verbal de contravenție emis împotriva IPJ Buzău. Astfel, dorim să subliniem că nu există probe care să susțină afirmațiile privind presupusa sa implicare în activități interlope.

Este incert dacă cei doi îndrăgostiți vor decide să-și asume această relație sau să conteste vehement zvonurile care circulă în jurul lor, întrucât Berechet se află într-o altă căsnicie.

Cu toate că nu se cunoaște în mod clar motivul divorțului dintre Elena Năstăsoiu și judecătorul Nelu Năstăsoiu, se ridică întrebări cu privire la implicarea unui anume Iulian Berecehet în această situație. Redacția solicită punctele de vedere ale tuturor părților implicate în acest scandal la adresa de email a redacției.