Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, și-a încheiat misiunea în România

Publicat: 11 iul. 2024, 12:29, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, și-a încheiat misiunea în România
Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, și-a încheiat misiunea în România

O serie de evenimente care au avut loc luna trecută în țara noastră au făcut ca misiunea doamnei ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec, să se încheie mai repede decât era de așteptat.

La recepția din 3 iulie 2024, de la Ambasada SUA la București, s-au „bulucit” o mulțime de politicieni și oameni de afaceri, în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu.

Însă, ceea ce nu știau invitații, era faptul că a fost ultima recepție dată de ambasadoarea Kathleen Kavalec. Potrivit informațiilor noastre, aseară, Kathleen Kavalec a dat o masă de rămas bun pentru angajații ambasadei și câțiva invitați români, întrucât misiunea sa în România a luat sfârșit.

Retragerea pe repede înainte a doamnei Kathleen Kavalec are legătură cu o anumită vizită a unui înalt oficial SUA la București. Doamna Kathleen Kavalec a depus jurământul în calitate de Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România pe 20 decembrie 2022, iar până la numirea unui nou ambasador, atribuțiile vor fi preluate de adjunctul şefului misiunii de la București, Michael L. Dickerson.