Ambasadorul Rusiei la Washington: „Un alt exemplu de minte întunecată”

„Noul pachet de sancțiuni americane are ca scop distrugerea economiei și subminarea situației politice interne din Rusia” – a declarat ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, comentând introducerea unor noi restricții americane împotriva Moscovei.

„Acesta este un alt exemplu de minte întunecată. Autoritățile americane încearcă să-i pedepsească pe deputații Dumei de Stat pentru că și-au exprimat propria poziție, care nu corespunde cu scenariile Washingtonului. Legiuitorii apără interesele naționale ale Rusiei, altceva nici nu poate exista. Evident că noul pachet de sancțiuni antiruseşti are drept scop distrugerea economiei și subminarea situației politice interne din țara noastră”, îl citează Serviciul de presă al ambasadei pe Antonov, potrivit unei postări de pe canalul de Telegram.
Călcând în picioare propriile sloganuri despre libertatea de exprimare și democrație, autoritățile americane vor să-i reducă la tăcere pe toți cei care nu sunt de acord cu ele”, se mai spune în declarații.

Şeful misiunii diplomatice din SUA a adăugat că sancțiunile nu își vor atinge obiectivul, iar poporul Rusiei nu va satisface dorinţa Statelor Unite și a aliaților săi. „Sancțiunile lansate în serie nu își vor atinge obiectivele. Nu vor reuşi să aducă poporul Rusiei în genunchi în fața neadevărului. Nimeni nu ne poate obliga să sacrificăm binele Patriei pentru a fi pe placul dorinței Statelor Unite și a aliaților săi”, a afirmat el.

Potrivit lui Antonov, ”ar fi bine ca cercurile conducătoare americane să-și îndrepte toată fermitatea și lipsa de compromis spre rezolvarea numeroaselor probleme ale propriului stat și să nu se afirme pe contul Federației Ruse”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...