Amendă de 33 milioane euro pentru o terasă construită ilegal pe plajă

Proprietarul unui bar construit ilegal pe plaja din zona Panormos de pe insula Mykonos a primit o amendă cumulată de peste 33 de milioane de euro, ce ar putea crește.

22,5 milioane euro reprezintă amenda pentru construcția de structuri neautorizate și alte 11 milioane euro pentru menținerea acestora, potrivit publicației grecești eKathimerini.com.

Sancțiunea ar putea crește deoarece, pentru fiecare an care trece și proprietarii nu demolează structurile catalogate drept ilegale, va fi adăugată o nouă amendă de 11 milioane de euro.

Proprietarul are dreptul de a contesta în termen de 10 zile. Din momentul rămânerii definitive,  legea permite suspendarea afacerii dacă proprietarul nu procedează la demolarea structurilor ilegale/neautorizate.

În aceeași perioadă, a fost semnat un ordin de demolare a structurilor neautorizate de la un bar de pe plajă din Psarou, de pe aceeași insulă.

Potrivit inspectorilor de la Ministerul Mediului, suprafețele care urmează să fie demolate depășesc 500 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...