UPDATE Ameninţarea cu bomba de la gara din Târgovişte a fost falsă

Publicat: 01 ian. 2022, 21:11, de Mădălina Bălăceanu, în ESENȚIAL , ? cititori
UPDATE Ameninţarea cu bomba de la gara din Târgovişte a fost falsă

Un bărbat a sunat autoritățile, sâmbătă seară, și a anunțat că la gara din municipiul Târgoviște este o bombă. Ulterior s-a dovedit că a fost o alarmă falsă, iar bărbatul în cauză este căutat de oamenii legii.

Update: Alerta cu bombă de la gara din Târgoviște s-a dovedit a fi falsă. Pirotehniștii au încheiat verificările și nu au descoperit nicio bombă, alarma fiind falsă, au anunțat surse din rândul anchetatorilor. Acțiunea pirotehniștilor a ținut aproximativ două ore.

Știre inițială

Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa intervin, sâmbătă seară, la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării. Verificările sunt în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă”; transmite IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi fac verificări.