Amenzi de 72.000 de lei pentru 12 magazine din Piața Obor. Ce nereguli au depistat inspectorii ANSVSA

Amenzi de 72.000 de lei pentru 12 unităţi comerciale din Piața Obor. Inspectorii ANSVA  au aplicat amenzi de 72.000 de lei și au confiscat peste 250 de kilograme de pește din Piața Obor.

În cadrul unei acțiuni fulger desfășurate vineri, înainte de Buna Vestire, inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 72.000 de lei și au confiscat peste 250 de kilograme de pește din Piața Obor.

La acestea se mai adaugă și 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.000 de lei.Printre neregulile descoperite se numără:

  • nerespectarea normelor privind condițiile de depozitare,
  • etichetare, ambalare și manipulare a produselor alimentare,
  • nerespectarea normelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare,
  • depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și a instalațiilor, utilajelor și a ustensilelor de lucru folosite
  • încălcarea normelor privind demonstrarea trasabilităţii produselor şi lipsa programelor de autocontrol în cadrul unităților.

ANSVSA recomandă consumatorilor să achiziționeze produse alimentare numai din unități sau spaţii aflate sub control sanitar veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...