Amenzi uriașe date mai multor localuri din Capitală: Ce au descoperit polițiștii

Poliția Capitalei a aplicat amenzi în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei și au confiscat suma de peste 6.200 de lei în urma unor controale derulate la mai multe cluburi, terase, baruri, restaurante și săli de jocuri.

Sâmbătă, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat o acţiune în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum şi pentru respectarea altor acte normative în vigoare.

”În urma acţiunii ce a vizat peste 40 de societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, echipele de control au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de totală de aproximativ 103.000 de lei şi au confiscat suma de 6.200 de lei de la o firmă din sectorul 5 care nu respecta legislaţia privind utilizarea caselor de marcat”, informează un comunicat al DGPMB.

Oamenii legii au descoperit că un local funcționează fără nicio autorizare din partea organelor competente, fiind descoperite și alte nereguli. Au fost confiscate 3.200 de sticle de băuturi alcoolice și non-alcoolice și s-au aplicat amenzi de aproximativ 17.000 de lei.

“Tot în cursul zilei de ieri (n.r. – sâmbătă), poliţiştii Capitalei au acţionat şi în pieţe, fiind purtate discuţii libere cu cetăţenii, prin care li s-a adus la cunoştinţă faptul că purtarea măştii este obligatorie în spaţiile închise, dar şi în locurile aglomerate pentru preîntâmpinarea răspândirii COVID-19”, arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole