Ana Hotels deschide hotelul Europa din Eforie Nord pe 28 aprilie

Hotelul Ana Hotels Europa din Eforie Nord se va deschide începând cu 28 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paște și 1 mai. Cei care au ales să petreacă Paștele la malul mării, sunt atât turiști tineri sau familiști, dar și cei care au optat pentru pachetele de recuperare și wellness.

„Turiștii care au ales să își petreacă Paștele la noi provin din toate zonele țării, dar preponderent sunt din Bucuresti si din zone precum Ploiești, Pitești, Moldova si Sudul  țării”, declară Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa Eforie Nord.

Anul 2021 se anunță un an mai bun și mai optimist: „vedem o creștere a numărului de rezervări, ținând cont de nesiguranța impusă de restricții. Pentru moment, noi avem un număr destul de mare de oaspeți care și-au rezervat sejururile din timp, cu garantare financiară, focusul fiind pe partea de pachete de tratament si relaxare”, adaugă Tasie.

Anul turismului de Sănătate

Anul acesta va fi unul al turismului de sănătate. Explicația e simplă: oamenii apreciază din ce în ce mai mult sănătatea și acordă resurse pentru aceasta. Acei turiști care cunosc beneficiile factorilor de mediu de pe litoral, ale aerosolilor, namolului de Techirghiol și ale apelor sărate, doresc să revină ca să beneficieze de acestea. Totodată, până la acest moment, în stațiunile balneare și în complexele hoteliere cu baze de tratament nu s-au raportat focare de infecție cu SARS-CoV-2, iar rata de incidență în majoritatea stațiunilor este sub 3/1000 de locuitori.

Hotelul Europa pune la dispoziția turiștilor cure de recuperare în cadrul complexului balnear Ana Aslan Health Spa. Programul special de recuperare post COVID este unul foarte cerut în această perioadă, deoarece are ca scop creșterea capacității pulmonare, ameliorarea respirației, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxare și echilibrare mentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...