Ana Ularu joacă în serialul „The Power”, alături de Toni Collette: „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas”

Actriţa Ana Ularu joacă alături de Toni Collette, John Leguizamo, Auli’I Cravalho şi Josh Charles în serialul „The Power/Puterea”, difuzat de Amazon Prime.

„The Power este cu adevărat o serie revoluţionară de poveşti despre curaj, autodescoperire, depăşirea limitelor şi deturnarea ordinii”, spune Ana. 

Seria „The Power” este pe locul I în topul producţiilor Amazon Prime în acest moment, poziţie pe care o deţine de două săptămâni, de la lansare. „The Power” este urmat de „The Lord of the Rings: the Rings of Power” şi de „Star Trek: Picard”.

Bazat pe bestseller-ul omonim New York Times, „The Power” este lumea în care trăim noi acum, dar cu un twist – dintr-o dată, adolescentele de pretutindeni dezvoltă o abilitate nouă, pe cât de misterioasă, pe atât de puternică: ele au capacitatea de a transmite energie prin intermediul mâinilor atunci când vor, iar dacă este nevoie, pot chiar electrocuta după propria voinţă. Fenomenul se răspândeşte în toată lumea, dar doar în rândul tinerelor, şi va duce, inevitabil, la o răsturnare la scară globală a balanţei puterii în lumea în care cu toţii trăim…

The Power este un thriller sci-fi şi îi are în rolurile principale pe Toni Collette (nominalizată la Oscar pentru Al şaselea simţ) şi pe John Leguizamo (Moulin Rouge, Carlito, câştigător al unui premiu Primetime Emmy).

„Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos”, spune Ana despre Zoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...