Poșta Română și-a achitat datoriile și a scăpat de sechestrul asigurător ANAF

După ce compania și-a achitat toate obligațiile fiscale, ANAF a ridicat sechestrul asigurător de pe toate imobilele Poștei Române, a anunțat instituția.

Potrivit unui comunicat al Poștei Române, cinci clădiri ale companiei se aflau sub sechestru, ca măsură asigurătorie impusă de ANAF în vederea recuperării creanţelor faţă de bugetul statului. Imobilele au fost evaluate de organele fiscale la suma de 153 milioane lei.

„După mai bine de opt ani de zile, Poşta Română nu mai are niciun imobil gajat în favoarea ANAF, a fost o perioadă lungă, fapt care a afectat bonitatea pe piaţă în situaţii în care a fost nevoie de finanţare pentru capital de lucru, dar mai ales pentru investiţii”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Poșta Română și-a achitat, în data de 20 august 2020, integral toate datoriile istorice după ce a virat în conturile ANAF aproape 135 de milioane de lei, din venituri proprii. Astfel, compania a solicitat eliberarea de sub sechestru a bunurilor imobile ce au constituit garanţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...