ANAF încearcă din nou să vândă o epavă a lui Tender! I-a scăzut prețul cu 25%

ANAF mai face o încercare să scape de avionul McDonnel Douglas ce a aparținut omului de afaceri Ovidiu Tender.

ANAF, prin Serviciul executări silite cazuri speciale București, organizează în data de 20.06.2023, ora 14, la sediul din București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, corp B, cam. 202, licitația pentru valorificarea următorului bun mobil:

– aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82), nr. fabricație 49119, nr. înmatriculare. YR-OTN, preț de pornire 374.587 lei (exclusiv TVA).

Aeronava, aflată într-o stare evidentă de deteriorare, a aparținut omului de afaceri Ovidiu Tender. Acesta a cumpărat-o în urmă cu 15 ani, la pachet cu alte cinci modele, atunci când a anunțat că a achiziționat compania aeriană Jetran Air. Tender a avut probleme cu justiția română, averea a fost sechestrată, inclusiv avioanele, iar în 2015 a fost condamnat la 12 ani și 7 luni la închisoare în dosarul RAFO-Carom. A fost eliberat condiționat în noiembrie 2019.

La momentul sechestrului, aeronava era în stare bună de funcționare însă se pare că în timp au dispărut motoarele. ANAF a încercat să o mai vândă însă nu a reușit. Acum a redus prețul de vânzare cu 25%.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...