ANAF o execută silit pe senatoarea Diana Șoșoacă. “Ar trebui să aibă un comportament exemplar pentru restul populaţiei”

După cum avertiza recent, șeful ANAF, Lucian Heiuş, instituția este pusă pe treabă și nu vrea să-i scape niciun rău datornic, fie el politician sau o persoană obișnuită. Este și cazul senatoarei Diana Șoșoacă, care s-a trezit cu poprire pe conturi, din cauza unei datorii la bugetul de stat.

Concret, ANAF a pus poprire pe conturile bancare ale politicianului şi a emis o adresă către Senat prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţie.

“Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: Din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a declarat şeful ANAF, luni, într-o conferință de presă.

El a mai afirmat că a venit vremea ca toată lumea să înţeleagă că atunci când ai obligaţii de plată către bugetul de stat, nu contează cine eşti, ce profesie ai sau ce poziţie. Iar cu atât mai mult, când ești politician.

“Ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a mai precizat Heiuș.

1 COMENTARIU

  1. 5 barbati agresori impotriva unui demnitar al statului Roman, o femeie!
    https://stiridinromania.ro/5-barbati-agresori-impotriva-unui-demnitar-al-statului-roman-o-femeie/
    Doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca a fost agresata astazi, 24.08.2022, in fata spitalului Vedea, din Arges, dupa cum se poate vedea in filmarea de mai jos.

    In timpul live-urilor facute, puteti observa cum politia asista, fara sa ia nici o atitudine, la agresiunea si loviturile care au loc asupra unui Senator al Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...