ANAF vinde proprietățile lui Paul Philippe al României

Proprietățile lui Paul Philippe al României, un apartament cu o valoare de peste un milion de lei și un teren din Sinaia, vor fi scoase la licitație de ANAF.

Una dintre proprietățile scoase la licitație de ANAF este o clădire din Sinaia, cu o suprafață de 303 metri pătrați, la care se adaugă un teren de 156 de metri pătrați.

Pentru a intra în posesia acestei proprietăți, persoanele interesate trebuie să depună, cu cel puțin o zi înaintea licitației, mai multe documente doveditoare, printre care se numără oferta de cumpărare, dar și dovada de plată a taxei de participare. Înscrierile se vor face până la data de 25 octombrie 2023.

Dacă prima licitație nu va avea succes, prețul va scădea cu 25%.

Autoritățile române, în căutarea proprietarului

La data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea nr. 42 din 17.12.2020, împotriva numitului AL ROMÂNIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a transmis MAI.

După ce nu l-au găsit în reședința sa din centrul Bucureștiului, în decembrie 2020, Paul al României a fost dat în urmărire internațională și nu i s-a dat de urmă până în prezent.

1 COMENTARIU

  1. Hala-i reguli lu Bessescu Traian și cred că puteți să-l căutați la flota și pe asta. Ei face parte din mafia enternationla , care fura cu documente tzais. Dar Pul hal României e un papagal vopsit in canar de vânzare a nobilimii pt români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole