Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi după ce Reghecampf i-a lăsat familia pe străzi

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi și l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că i-a lăsat familia pe drumuri. Impresara a mărturisit cât de mult s-a dedicat carierei fostului partener și că fără ajutorul ei, nu ar fi ajuns ceea ce este astăzi.

Anamaria Prodan a fost prezentă în emisiunea  „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, și a vorbit despre căsnicia cu Reghecampf. Vedeta a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea toate momentele dure prin care a trecut, încercând să-și salveze căsnicia cu tatăl copilului ei. Totodată l-a acuzat pe Reghecampf că i-a lăsat familia pe străzi, însă nici asistații de la ajutor social nu se plâng așa de tare ca sexy impresară.

„Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.  Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri. Poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!”, a declarat Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Reghecampf a dus o viață grea cu Anamaria Prodan

Afacerista a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a dus o viață grea lângă ea. În urmă cu ceva timp, antrenorul declara că viața lui alături de Anamaria Prodan a fost extrem de dificilă.

„L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.(…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc

Sursă foto: DigiSport.ro

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Despărțirea lor a surprins pe toată lumea, mai ales că păreau a fi un cuplu unit. După despărțirea de impresară, antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și au împreună un băiețel.

Ana Maria Prodan s-a băgat în politică

La jumătatea lunii trecute, Anamaria Prodan a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram că s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP).

Citește și: Care este județul unde se va implica politic Anamaria Prodan

Mai multe articole...

Cele mai citite articole