Anamaria Prodan, „campanie politică” în ipostaze sexy, cu posteriorul la vedere

Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe internauți cu cea mai nouă apariție. Proaspăt intrată în politică, vedeta s-a lăsat surprinsă într-o ipostază extrem de provocatoare.

Anamaria Prodan, viitor politician fără inhibiții

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan are o personalitate excentrică. Vedeta are un mod aparte de a spune lucrurilor pe nume, iar acest fapt i-a atras simpatia oamenilor. În același timp, mulți nu o agreează pe impresara tocmai din acest motiv.

Dincolo de aceste aspecte, Anamaria Prodan își vede de viață liniștită fără să pună la suflet răutățile oamenilor. De altfel, fiica regretatei Ionela Prodan s-a implicat recent și în politică.

Aceasta a găsit un moment perfect în care să anunțe că vrea să intre în politică pentru a ajuta femeile agresate. Este vorba despre perioada de după bătaia pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf în plină stradă. Anamaria a anunțat atunci că are de gând să facă pasul măreț spre cariera politică.

Anamaria Prodan face politică alături de Codrin Ștefănescu

Partidul alături de care Anamaria Prodan a pornit pe acest drum este cel condus de Codrin Ștefănescu, bun prieten de al ei.

Excentrică din fire, Anamaria Prodan vrea să rupă normele și când vine vorba de conduita politicianului. Astfel, impresara a publicat pe rețelele de socializare o imagine de-a dreptul îndrăzneață.

Social media

Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o piscină, cu posteriorul la vedere. Internauții au reacționat imediat, astfel că într-un timp scurt, Anamaria a strâns mii de like-uri la fotografia respectivă.

Impresara luptă pe două fronturi

Dincolo de campania de intrare în politică la care lucrează intens, Anamaria poartă un război cu fostul soț. Mai mult, în urmă cu puțin timp aceasta a obținut chiar o victorie împotriva tehnicianului Reghe.

Mai exact, este vorba despre decizia instanței cu privire la pensia alimentară acordată fiului lor.  Astfel, conform legii, Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească lunar 1600 de euro în acest sens.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole