Anamaria Prodan a dezvăluit cum a cucerit-o noul iubit: „Sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat'”

Anamaria Prodan a povestit în cadrul unui podcast cum a reușit să o seducă noul ei iubit, milionarul Flavius Nedelea și ce anume o atrage cel mai mult la acesta.

Anamaria Prodan a declarat, acum câteva luni, că într-adevăr are un nou iubit, însă momentan preferă să păstreze misterul cu privire la identitatea acestuia. Între timp, s-a aflat că este afaceristul Flavius Nedelea.

Impresara a povestit la podcastul lui Cezar Ionașcu că actualul partener știe ce s-a întâmplat în viața ei și continuă să o susțină. De asemenea, cei doi rezonează perfect în privința planurilor de viitor, iar bărbatul insistă mereu să achite nota de plată, atunci când ies în oraș.

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut! Este cineva care îmi spune, în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat, cumva dictează, tot ceea ce se întâmplă. Probabil, de asta sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat‘, a spus femeia de afaceri.

Anamaria Prodan a explicat, la acel moment, că a luat decizia să nu-l arate niciodată pe iubitul ei în mass-media, pentru a avea parte de o viață de cuplu liniștită.

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor, încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea și de asta îl țin așa ascuns și, din acest motiv, avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu’, a mărturisit ea acum câteva zile.

Flavius Nedelea este cu 8 ani mai mic decât Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și noul ei iubit au petrecut Paștele pe Costa de Azur. Cei doi s-au dat de gol, după ce au postat imagini pe Instagram din aceeași locație, apoi idila a fost confirmată de imaginile în care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost surprinși împreună pe aeroport.

Flavius Nedelea este din Tulcea și are 42 de ani, fiind cu 8 ani mai tânăr decât impresara. Bărbatul are mai multe afaceri și deține un hotel în București.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...