Anamaria Prodan și-a deschis sală de fitness în București

Azi, Laurențiu Reghecampf a devenit tată. Iubita Corina Caciuc a născut un băiețel. Anamaria Prodan nu a comentat nimic deocamdată, însă anunță că și-a deschis propria sală de sport.
Anamaria Prodan a inaugurat, ieri seară, o sală de fitness în București. Impresarul sportiv spune că, la cei 49 de ani ai săi, are o condiție fizică de invidiat, datorită sportului pe care-l practică. Din acest motiv Anamaria Prodan s-a și asociat cu brandul Columbia Fitness.
Sala de fitness a Anamriei Prodan este un concept nou, creat și pentru părinții care nu au cine să-și lase copiii și sunt nevoiți să-i ia cu ei la sală.

Reghecampf e din nou tată

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, este din nou tată. Noua iubită a antrenorului, Corina Caciuc, a născut, joi dimineață, un băiețel.
Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți: Luca, fiul pe care îl are cu prima lui soție, Mariana, și Laurențiu Jr, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, informează GSP.
Așadar, Liam este al treilea băiat al antrenorului și a fost adus pe lume de Corina Caciuc, partenera lui Reghecampf, cea pentru care antrenorul a decis să încheie relația de aproximativ 15 ani pe care a avut-o cu Anamaria Prodan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole