Anca Țurcașiu, tot singură la 3 ani de la divorț: „îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac”

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, în 2020, după 22 de ani de căsnicie și este tot singură de atunci. Însă Anca Țurcașiu este optimistă și este sigură că, până la urmă, va apărea bărbatul potrivit și pentru ea, „de brațul căruia să se agațe”.

„Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni’, a zis artista pentru Spynews.ro

La show-ul lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Anca Țurcașiu a dezvăluit că a apelat la mai mulți spcialiști pentru a trece de divorțul de fostul ei soț, printre care un psiholog și un preot, care i-au oferit îndrumarea necesară.

„Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte, și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț. (…)

De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu?

Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva. (…) Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață’, a explicat cântăreața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...