Anchetatorii nu exclud o crimă în cazul militarului mort găsit la Hotel Pullman

Un militar francez a fost găsit fără viața în camera hotelui Pullman din București. Potrivit anchetatorilor, militarul găsit mort avea o rană în zona gâtului, produsă de un obiect ascuțit. Principala ipoteză pe care merg anchetatorii este sinuciderea, însă nu exclud o crimă. 

Duminică, în jurul orei 12:00, un anagajat al hotelului a dat alertă după ce ar fi găsit un bărbat decedat într-o cameră de hotel.

Procurorii militari români investighează îndeaproape și i-au în calcul mai multe ipoteze, însă principala ipoteză este cea a sinuciderii. Totuși, nu este exclusă varianta unei crime, iar procurorii au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supravehere ale hotelului. Bărbatul nu ar fi mai ieșit din cameră de vineri, iar atunci a fost văzut ultima dată de personalul hotelului și de colegi .

Bărbatul ar fi fost găsit cu o foarfecă în zona pieptului. Procurorii au mai anunțat că yala nu a fost forțată, iar lucrurile din cameră nu erau răvășite.

Mai multe camere de hotel ar fi fost rezervate de militarii francezi, de pe data de 3 noiembrie și până pe 3 ianuarie.

Militarii francezi se plâng de condiții

Cazul militarului francez găsit decedat vine în urma unui scanddal izbucnit în urmă cu câteva zile în Franța, după ce jurnaliștii investighează condițiile de cazare ale militarilor cantonați în bazele de la Cincu.

Mai mulți militari străini într-un exercițiu NATO

Numărul total al trupelor NATO desfășurate în cadrul grupului de luptă pentru apărare colectivă de la baza Cincu din România era, potrivit ultimelor raportări, de aproximativ 1.148 de soldați din Franța, Belgia, Polonia și SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...