Andrei Jerca, recrutat de Element Industrial de la CBRE ca managing partner, după ce fostul director al Element Industrial a trecut la CBRE

Element Industrial i-a recrutat pe Andrei Jerca în postura de managing director al companiei. Ultima dată, Jerca era șeful diviziei de industrial a consultantullui imobiliar CBRE. Andrei Jerca a mai lucrat pentru companii precum Europolis, CA Immo sau P3 , fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 mp de spații logistice, cât și în dezvoltarea unor serii de proiecte logistice și industriale, de 200.000 mp. La începutul lunii februarie, CBRE anunța pe LinkedIn că l-a recrutat pe Muler Onofrei, fost co-fondator și managing partner al Element Industrial.

Jerca urmează drumul deschis de Gijs Klomp, fostul șef de investiții al CBRE, care a trecut la dezvoltatorul logistic CTP, în poziția de head of business development.

„Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum și în alte orașe cheie din România”, a spus Andrei Jerca, adăugând: „Pandemia a creat noi oportunități pe piața logistică, în contextul accelerării digitalizării și a creșterii pieței de e-commerce. Prin diversitatea de produse din portofoliul Element Industrial ne propunem să fim un partener flexibil pentru chiriașii de spații logistice din România.

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a demarat o investiție de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, compania a achiziționat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din țară, unde intenționează să dezvolte parcuri logistice de clasă A: Brăila, Craiova, Pitești sau Ploiești fiind doar câteva exemple.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole