Gijs Klomp trece de la CBRE la CTP, ca head of business development

CTP, cel mai mare dezvoltator de proprietăți industriale din România și al cincilea din Europa, l-a recrutat pe Gijs Klomp, fost șef al diviziei de investiții a consultantului imobiliar CBRE, ca Head of Business Development în România.

Gijs Klomp vine cu vaste cunoștințe despre piața industrială imobiliară în România, unde CTP deține și gestionează un portofoliu de 1,5 milioane mp din poziția de lider de piață. Sarcina principală a lui Klomp în noul său rol va fi extinderea portofoliului la peste 2 milioane mp până la sfârșitul anului 2021.

“Gijs Klomp este un om dedicat, cu 20 de ani experiență în domeniu și care a gestionat tranzacții de peste 2 miliarde de euro în cariera lui. Sunt foarte încântat să avem un lider de calibrul lui alături de noi. Gijs ne va ajuta să extindem portofoliul CTP în România, piața cu cel mai rapid ritm de expansiune la nivel de CEE”, spune Remos Vos, CEO CTP.

După ce a absolvit studii de management al proprietăților imobiliare la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, Gijs Klomp a ocupat numeroase roluri de senior în managementul de tranzacții și active din cadrul unor companii de renume precum ING Real Estate Invest Management, JLL, CBRE și Nepi Rockcastle, pentru regiunea CEE.

CTP este cel mai mare dezvoltator de proprietăți industriale din Europa Centrală și de Est cu peste 6,3 milioane mp de spații logistice în șapte țări în care compania este prezentă. Cu întreg portofoliul certificat BREEAM. CTP își revendică rolul de cel mai sustenabil dezvoltator din regiune, reușind să atingă neutralitatea la nivelul amprentei de carbon chiar anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole