Andrew Tate își recunoaște faptele printr-o înregistrare transmisă către una dintre victimele sale

O serie de mesaje trimise de Andrew Tate către una dintre victimele sale au fost publicate, în care Andrew își recunoaște practic faptele. Andre Tate a violat o femeie în anul 2013, iar în 2015 a fost reținut.

„Îmi place să te violez” şi „Sunt unul dintre cei mai periculoşi bărbaţi de pe planetă” au fost doar câteva dintre mesajele primite de una dintre victimele lui Andrew Tate, care a făcut publice mai multe capturi de ecran cu conversaţii dintre ea şi controversatul influencer, arestat în România. Bărbatul ar fi violat-o pe femeie în 2013.

Andrew Tate arestat în 2015 pentru viol

În 2015, Andrew Tate a fost arestat pentru viol în Marea Britanie. Una dintre femeile care l-au acuzat a furnizat poliției mesajele pe care i le trimisese fostul sportiv. Între ele, un mesaj audio în care Tate spune: „Sunt o persoană rea, pentru că mi-a plăcut tot mai mult, în timp ce ţie nu-ţi plăcea? M-a excitat. De ce sunt eu așa? De ce?”.

În alt mesaj, e direct: „Îmi place să te violez”. Femeia, care a folosit pseudonimul Amelia, este una dintre cele trei victime care au depus plângeri la poliție, în Marea Britanie, pe numele lui Tate, acuzând abuzuri sexuale ori agresiuni fizice, scrie Vice.

Andrew Tate a agresat mai multe femei

Victima, care a transmis informaţiile sub pseudonimul „Amelia”, pentru a-şi proteja identitatea, este a treia femeie care a depus o plângere publică împotriva lui Andrew Tate, influencer şi kickboxer profesionist care a fost arestat în România luna trecută, în urma acuzaţiilor de viol şi trafic de persoane. 

Celelalte două femei – dintre care una susţine că a fost violată, iar cealaltă susţine că a fost sugrumată de către Tate – şi-au făcut publice experiențele săptămâna trecută. Ele au dezvăluit că, după plângerile lor inițiale din 2015, poliția din Hertfordshire a avut nevoie de patru ani pentru a transmite cazul mai departe către procurori, care au refuzat ulterior să-l urmărească penal pe influencer. 

Andrew Tate: „Sunt unul dintre cei mai periculoşi bărbaţi de pe planetă” 

Amelia a declarat că ea şi Andrew Tate se cunoşteau încă din 2009, dar relaţia lor s-a transformat într-una romantică în 2013, când cei doi s-au întâlnit întâmplător în oraş, într-o seară. Milionarul ar fi violat-o pe femeie în noiembrie, după două sau trei săptămâni de relaţie, când ea ar fi mers pentru prima dată la apartamentul lui. Acolo, Tate ar fi încercat să o dezbrace, spunându-i că „se gândeşte dacă ar trebui să o violeze sau nu”.

„Într-o clipă, se schimbase complet”, a spus Amelia. „Nu mai era același Andrew pe care îl cunoșteam, care era amuzant, care mă facea să râd…”. Tate ar fi apucat-o de gât pe femeie și ar fi sugrumat-o, forţând-o să-şi dea jos pantalonii şi strigând la ea. Ulterior, el ar fi violat-o, strigând lucruri precum „Spune, c***o! Spune-mi numele, altfel te omor!”. După ce a agresat-o, bărbatul ar fi luat-o în braţe şi s-ar fi culcat lângă ea, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Amintindu-şi clipele de groază pe care le-a trăit, Amelia a spus că a stat trează ore în şir, încercând să proceseze ce i s-a întâmplat.

Amelia a făcut publice zeci de mesaje şi înregistrări primite de la Andrew Tate, printre care se numără şi un schimb de replici dintre ea şi agresor, care a avut loc după presupusul viol. „Îmi place să te violez”„Erai c***a mea” şi „Sunt unul dintre cei mai periculoşi bărbaţi de pe planetă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de victimă.

Frații Tate se află în arest

Frații Tristan și Andrew Tate se află în arest, după ce Curtea de Apel le-a respins contestaţia. Pe 30 decembrie, Tribunalul Bucureşti a decis ca ei să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...