Angajări masive la o companie uriașă din România, chiar și fără studii superioare

Publicat: 13 iun. 2024, 22:14, de Cristina Cohuț, în SOCIAL , ? cititori
Angajări masive la o companie uriașă din România, chiar și fără studii superioare
Sursa foto: freepik.com

O companie uriașă din România caută personal în număr mare și specifică, în anunțul de angajare, faptul că nu cere studii superioare pentru aceste poziți, ceea ce deschide oportunități pentru mulți români cu diplomă de bacalaureat.

Retailerul belgian Mega Image anunță o serie de posturi vacante, după ce a primit recent certificarea Top Employer 2024 de la Top Employers Institute, lider global în domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților.

Compania își consolidează poziția de Angajator de Top pentru al doilea an consecutiv, având sute de locuri de muncă disponibile. Multe dintre acestea nu cer studii superioare.

Detaliile joburilor disponibile pot fi consultate pe site-ul oficial al companiei, inclusiv pentru servicii temporare și permanente, cu programe de lucru flexibile, adaptate preferințelor și necesităților angajaților.

Pozițiile disponibile includ lucrători comerciali, casieri și vânzători, cu opțiuni de angajare pentru 4, 6 sau 8 ore pe zi. Mega Image promovează un mediu de lucru plăcut și oferă salarii competitive, menținându-se un angajator atractiv pe piața muncii din România.

Ce trebuie să facă un casier de la Mega Image

Un casier angajat în magazinele Mega Image trebuie să mențină relații amabile și eficiente cu clienții. În plus, el trebuie să ofere suport colegilor în momentele necesare și să participe la inventar.

De asemenea, angajatul trebuie să asigure aprovizionarea constantă a standurilor cu produsele necesare și să monitorizeze cu atenție termenul de valabilitate al fiecărui produs. În plus, este responsabil pentru gestionarea corectă a activității de la casa de marcat.

„Mega este un loc ce îmi dă mai multe responsabilități, îmi aduce veselie și prieteni. Am colegi care mă ajută când este greu, ne susținem unii pe ceilalți. Mega este un loc de muncă incluziv pentru persoanele cu dizabilități.

Mega acceptă persoanele cu deficiențe de auz. Mulțumesc din suflet echipei Mega că m-a acceptat. E super, mă înțeleg foarte bine cu toți colegii mei!”, a spus unul dintre angajații magazinului, conform cariere.mega-image.ro.