Angajaţii CFR Călători nu participă la greva de avertisment de vineri

Publicat: 14 sept. 2023, 20:00, de Alice Gherman, în ACTUALITATE , ? cititori
Angajaţii CFR Călători nu participă la greva de avertisment de vineri

Vești bune pentru cei care au bilete de tren pentru mâine dimineață! CFR a anunțat astăzi că angajații CFR călători nu participă la greva de avertisment pe care lucrătorii feroviari au anunțat-o pentru vineri dimineață.

„Greva feroviară a fost anunţată doar în spaţiul public de către un sindicat feroviar şi priveşte salariaţii CNCF CFR SA. Salariaţii CFR Călători nu participă la această grevă”, a transmis, azi, CFR, printr-un comunicat de presă. Greva de avertisment este programată în intervalul orar 7.00-9.00, de vineri, 15 septembrie a.c., și va afecta doar o parte dintre garniturile de tren. CFR a anunțat că toți călătorii care vor avea probleme din acest motiv pot solicita rambursarea cotravalorii biletului.  

„În cazul în care greva de avertisment va avea loc, călătorii de la trenurile afectate îşi pot valorifica drepturile lor privind restituirea contravalorii încasate a transportului neefectuat integral sau parțial, conform Regulamentului de transport pe calea ferată din România, în vigoare”, a mai transmis CFR.