Anna Lesko pe plajă, alături de fiul ei

Anna Lesko este una dintre cele mai seducătoare cântărețe din România. Conștientă de atuurile sale fizice, solista de peste Prut fură privirile în orice ipostază, așa că imaginile în costum de baie nu scapă fără a fi apreciate.

Artista este și o mamă exemplară, lucru care îi face pe fani să o admire și mai mult. Acum câteva zile, artista a fost surprinsă pe plajă alături de fiul ei, în vârstă de 8 ani, notează profm.ro.

Artista nu a ezitat să-și etaleze silueta, purtând un costum de baie albastru deschis, al cărui decolteu a atras atenția asupra sânilor.Din fotografiile postate se vede că cei doi petrec de minune timpul și chiar se distrează, jucându-se cu un pistol de apă.

Fanii au reacționat instant la postare și au lăsat multe comentarii. Mulți au lăudat-o pe Anna Lesko pentru felul în care are grijă de copilul ei:„Ce joacă! Vreau și eu”/ „Ce bine vă distrați împreună”/ „Sunteți superbi”/ „Ești femeia ideală”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...