Anul acesta: Câte radare fixe vor fi instalate pe Valea Prahovei, pe Valea Oltului și pe Autostrada Soarelui

600 de radare fixe vor fi instalate în acest an de autorități pe cele mai importante drumuri din țară.  Pe lângă detectarea vitezei autoturismelor, mare parte din noile radare vor putea să verifice și valabilitatea ITP. 

Potrivit știri.tvr.ro, cele  600 de radare fixe ar urma să fie instalate pe DN 1 – Valea Prahovei și DN 7 – Valea Oltului, precum și pe Autostrada Soarelui. Noile radare ar urma să fie instalate anul acesta, iar costul este estimat la 12 milioane de euro. Cu ajutorul lor, ministerul de Interne vrea să reducă numărul accidentelor de circulație cu 25% până în 2025.

În plus, ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat pentru Digi 24 că, în curând, Codul Rutier va fi modificat printr-o decizie a Guvernului, iar șoferii agresivi vor putea fi amendați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...