Anul acesta: Câte radare fixe vor fi instalate pe Valea Prahovei, pe Valea Oltului și pe Autostrada Soarelui

600 de radare fixe vor fi instalate în acest an de autorități pe cele mai importante drumuri din țară.  Pe lângă detectarea vitezei autoturismelor, mare parte din noile radare vor putea să verifice și valabilitatea ITP. 

Potrivit știri.tvr.ro, cele  600 de radare fixe ar urma să fie instalate pe DN 1 – Valea Prahovei și DN 7 – Valea Oltului, precum și pe Autostrada Soarelui. Noile radare ar urma să fie instalate anul acesta, iar costul este estimat la 12 milioane de euro. Cu ajutorul lor, ministerul de Interne vrea să reducă numărul accidentelor de circulație cu 25% până în 2025.

În plus, ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat pentru Digi 24 că, în curând, Codul Rutier va fi modificat printr-o decizie a Guvernului, iar șoferii agresivi vor putea fi amendați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...