Apar primele repercusiuni după anunțul candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Publicat: 28 feb. 2024, 13:01, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Apar primele repercusiuni după anunțul candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

În urma anunțului său de a candida la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone se confruntă deja cu primele repercusiuni, respectiv un dosar la Agenția Națională de Integritate (ANI). Edilului din Sectorului 5 i-a fost rapid fabricat un dosar la ANI, fiind victima unui atac politic orchestrat de către „servicii și statul paralel”.

În cadrul unei emisiuni TV recente, Piedone a declarat că se așteaptă ca dosarele să-i fie fabricate pentru a-i compromite șansele la Primăria Capitalei. Acesta a acuzat deschis existența unui sistem paralel care încearcă să împiedice candidatura sa, dar a subliniat hotărârea de a continua lupta pentru funcția de primar al Bucureștiului.

Susținătorii lui Piedone au reacționat prompt, calificând dosarul drept o manevră murdară a adversarilor politici pentru a-l împiedica pe edil să intre în cursa electorală. Controversele și suspiciunile de funcționare ale unui stat paralel au început să planeze în jurul acestui caz, alimentând tensiunile politice din mediul public.

Cel mai probabil, în ciuda presiunilor și atacurilor, Cristian Popescu Piedone își va menține candidatura. Oricare ar fi rezultatul acestor evenimente, acest caz ridică întrebări cu privire la integritatea procesului electoral și la posibilele influențe din umbră asupra acestui act democratic.

Citește și: Cristian Popescu Piedone: Candidez la Primăria Capitalei!