Apple a adăugat peste 30 de jocuri noi în serviciul pe bază de abonament Arcade

Utilizatorii de Apple vor beneficia de nu număr mai mare de jocuri în Arcade, serviciul de jocuri fără microtranzacții, bazat pe abonament și disponibil în ecosistemul producătorului de telefoane.

Compania a adăugat mai mult de 30 de jocuri noi în Arcade. Printre noutăți se numără Fantasian, noua vedetă a lui Hironobu Sakaguchi, creatorul seriei Final Fantasy, NBA 2K, The Oregon Trail şi World of Demons.

De asemenea, jocurile din Apple Arcade sunt împărţite în două noi categorii: „Timeless Classics” şi „App Store Greats”.

În „App Store Greats” intră jocuri populare, precum Threes şi Mini Metro, în vreme ce în categoria „Timeless Classics” apar jocuri de şah, table, solitaire şi altele asemănătoare.

După noul upgrade, Arcade, serviciu care costă 25 de lei pe lună în România şi include trei luni gratuite la achiziţionarea noilor device-uri, oferă acum peste 180 de jocuri.

Motivul care ar sta în spatele deciziei de majorare a numărului de jocuri este nivelul redus de engagement al serviciului. Ceea ce înseamnă că, pe viitor, este posibil să vedem adăugarea de noi jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...