Aproape 30 de oameni au murit într-un incendiu la o clinică de psihiatrie din Osaka

Aproximativ 27 de persoane și-au pierdut viața vineri, într-un incendiu la o clinică de psihiatrie din Osaka, Japonia. Poliția suspectează că focul ar fi fost pus intenționat, scrie Reuters.

Pentru persoanele aflate în stop cardio respirator nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, o altă persoană a fost rănită.

Există informații potrivit cărora un bărbat ar fi provocat focul, a scris Kyodo News, citând persoane implicate în anchetă. Astfel, un bărbat în vârstă a adus în clădire o pungă din care s-a scurs un lichid inflamabil și care s-a aprins ulterior, afirmă presa japoneză. Se crede că bărbatul era un pacient al clinicii.

Incendiul a izbucnit la scurt timp după ce clinica s-a deschis la ora locală 10.00. (03.00 ora României). În 30 de minute, a fost stins aproape în totalitate, a relatat postul public de televiziune NHK.

În imaginile video transmise de la fața locului se vede cum fumul iese pe ferestrele de la etajul al patrulea, dar și de pe acoperiș. Imaginile filmate ulterior au arătat ferestrele fumegând, înnegrite și carbonizate.

În 2019, un incendiu provocat la un studio de animație din orașul Kyoto a ucis peste 30 de persoane și a rănit alte zeci.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole