Apropiații îi spun „Nicu”: Cum își petrece timpul liber premierul României

Publicat: 30 sept. 2022, 10:00, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
Apropiații îi spun „Nicu”: Cum își petrece timpul liber premierul României

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit într-un interviu despre modul cum petrece timpul liber, pasiunile sale și pe cine preferă din echipele sportive.

Întrebat ce face în timpul liber, premierul României a vorbit despre pasiunile sale „ascunse”. „Ascult toate genurile de muzică. Acum sunt la o anumită vârstă. Mi-a plăcut foarte mult U2 şi îmi place în continuare. Îmi place şi muzica populară, chiar foarte mult (…) Sunt un om cât se poate de normal”, a declarat Nicolae Ciucă, pentru Antena 3, într-un scurt interviu.

Părinții lui nu s-au bucurat

Premierul a explicat faptul că apropiații îi spun Nicu, iar lui îi place să-și petreacă timpul cu cei din familie. Întrebat de ce nu s-au bucurat părinţii săi când a fost propus prim ministru, Ciucă a răspuns: „Pentru că probabil că se aşteptau ca, după o viaţă, să le acord mai mult timp, să fiu mai mult timp cu ei”.

Șeful Guvernului a dezvăluit și care este echipa sa de fotbal preferată, un aspect strâns legat de perioada în care era în liceul militar din Craiova. Astfel, Nicolae Ciucă a rămas atașat vechii formații a Universității Craiova („iubirea alb-albastră”), dar este și susținător al clubului Steaua (echipă a Armatei), „indiferent de sport”.