Apropiații lui Putin de pe lista neagră a Canadei. Cine sunt aceștia?

Canada a anunțat miercuri că își mărește sancțiunile împotriva Rusiei și a adăugat pe lista neagră numele a nouă persoane apropiate de Vladimir Putin.

Cine sunt cei nouă apropiați ai lui Putin de pe lista neagră a Canadei?

Vladimir Olegovich Potanin a fost prim-vicepremierul Rusiei.

Viktor Felixovich Vekselberg este un afacerist care deține Renova Group, iar în noiembrie 2021 avea o avere de 9.3 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Kirill Nikolayevich Shamalov este un afacerist, fostul ginere al lui Vladimir Putin. Este fiul lui Nikolai Shamalov, unul dintre proprietarii Băncii Rossiya și un apropiat al lui Putin.

Igor Olegovich Kostyukov este șeful Departamentului Principal de Informații al Statului Major General al Rusiei (GRU) din 2018.

Dmitry Aleksandrovich Pumpyanskiy este un afacerist, fondator al TMK PAO și Sinara Group JSC.

Vadim Moshkovich este un afacerist care activează în agricultură și imobiliare. În 2014, revista Forbes relata că averea sa ajungea la 1.3 miliarde de dolari.

Leonid Viktorovich Mikhelson este CEO, președinte și acționar major al companiei ruse de gaze Novatek.

Alexander Semenovich Vinokurov este unul dintre principalii proprietari ai companiei private de investiții Marathon Group și cel mai mare acționar al retailerului Magnit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...