Aproximativ 90% din populația globului s-a imunizat contra coronavirusului, anunță OMS

Cel puțin 90% din populația globului are, în prezent, un anumit grad de imunitate contra coronavirusului, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

De asemenea, OMS a salutat decizia chineză de a relaxa restricțiile anti-Covid.

Faza de urgență a pandemiei nu s-a terminat. ”Încă nu suntem acolo”, a spus directorul general al OMS, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

OMS a transmis că, săptămâna trecută, s-a înregistrat o mică creștere a numărului de noi cazuri, dar numărul victimelor este în scădere.

Un responsabil al OMS a avertizat din nou că datele privind coronavirusul sunt subestimate. Potrivit acestuia datele oficiale ar trebui multiplicate cu cinci în cazul unor țări. De asemenea, a subliniat faptul că scăderea monitorizării și  a testărilor poate favoriza apariția de noi variante ale coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...