Ar fi putut înceta vineri războiul? Ce susține Kremlinul

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat vineri oprirea avansului armatei ruse în Ucraina în așteptarea negocierilor, dar operațiunile au fost reluate după ce guvernul de la Kiev ar fi refuzat discuțiile, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit CNN.

Un consilier prezidențial ucrainean a negat la primele ore ale zilei de sâmbătă că Ucraina a refuzat să negocieze.

„Ieri, în lumina discuțiilor în așteptare cu conducerea ucraineană, comandantul șef, președintele Rusiei, a ordonat suspendarea înaintării principalului grup de forțe armate ruse în Ucraina”, a spus Peskov într-o conferință telefonică. cu reporterii.

Peskov a continuat: „Dar în esență, întrucât partea ucraineană a refuzat negocierile, operațiunea militară rusă a fost reluată astăzi, în conformitate cu planul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...