Raed Arafat ne dă „liber” două ore în ziua alegerilor parlamentare

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că cetățenii cu drept de vot vor putea circula fără restricții între orele 05:00 – 01:00 în 6 decembrie, ziua în care vor avea loc alegerile parlamentare.

„Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale: una în privinţa pieţelor închise, care vor fi redeschise cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi ministrului Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de sănătate publică ce vor fi aplicate în interiorul pieţelor, iar a doua măsură este pentru ziua votului.

Pentru toţi cetăţenii cu drept de vot există libertate de mişcare între ora 5,00 dimineaţa în data de 6 decembrie şi ora 1,00 dimineaţa în data de 7 decembrie”, a spus Arafat, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

Raed Arafat nu a explicat de ce este prelungit și programul liber pentru restul cetățenilor, iar alegerile se încheie la ora 21.00, cu două ore înainte de ora de carantină, respectiv 23.00.

Oficialii s-au gândit, probabil, că unii alegători vor dori să sărbătorească și vor petrece astfel mai mult timp pe drumul către casă, chit că nu au restaurante sau baruri deschise unde să poate merge.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole