Argeş: Pompierii au salvat o căţeluşă blocată în smoală timp de patru ore

Pompierii din Argeș au salvat o căţeluşă care rămăsese blocată în smoală, intervenţia durând patru ore, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

„Nu ştim cât s-a zbătut să se elibereze, dar norocul ei a fost că un om bun a auzit-o şi a chemat pompierii. Bietul animal era epuizat şi părea că renunţase la lupta pentru viaţă. Abia mai respira şi se afundase cu totul în smoală. Pe măsură ce se însera şi scădea temperatura, smoala devenea şi mai rigidă, însă pompierii nu au renunţat”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook al ISU Argeş.

Unul dintre pompieri a chemat în ajutor un prieten, student la medicină veterinară, care i-a administrat căţeluşei medicamente pentru a rezista.

„Peste 4 ore a durat până au reuşit să o elibereze, timp în care speranţa că vor reuşi să o salveze creştea de la o oră la alta. Într-un final, după multă muncă, căţeluşa a fost eliberată şi a ajuns la un cabinet veterinar pentru îngrijiri”, se arată în postare.

Animalul a fost adoptat imediat, urmând să ajungă la noii stăpâni după ce va petrece câteva zile la cabinetul veterinar, arată ISU Argeș.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole