Artă pe OnlyFans! Muzeele din Viena au cont pe platforma pentru adulți

Arta poate fi admirată și pe platformele pentru adulți. De acum, pe OnlyFans poate fi urmărit și contul comisiei de turism din Viena, relatează Insider.

Contul a fost creat pentru a prezenta arta nud din muzeele vieneze. Astfel de opere pot fi văzute la Muzeul Kunsthistorisches, Muzeul Leopold și Muzeul Albertina.

Potrivit publicației The Guardian, autoritățile vieneze au recurs la această soluție după ce mai multe platforme social media le-au blocat tentativele de a posta fotografii ale unor opere de artă ce înfățișează nuditate.

În luna iulie contul de pe TikTok al Muzeului Albertina a fost blocat și suspendat pentru prezentarea unei fotografii nud realizată de fotograful și artistul japonez contemporan Nobuyoshi Araki.

The Guardian relatează de asemenea că o altă înregistrare video postată anul acesta de Muzeul Leopold în care apare tabloul „Liebespaar” a fost marcată ca fiind „potențial pornografică” și blocată de Facebook și Instagram.

Cei care vor să vadă operele nud din muzeele vieneze vor putea acum să o facă pentru un abonament lunar de 3 dolari.

Contul de pe OnlyFans al comisiei de turism din Viena are deocamdată 17 postări, printre acestea numărându-se fotografii cu Danae, un tablou renascentist al lui Tițian, și cu mai multe opere ale pictorului impresionist austriac Egon Schiele.

„Aceste opere de artă sunt de o importanță crucială pentru Viena. Este frustrant ca ele să nu poată fi folosite pe platforme de comunicare precum social media, este incorect și frustrant(..)Din acest motiv ne-am gândit (la OnlyFans) pentru a prezenta în sfârșit aceste lucruri”, a declarat pentru The Guardian Helena Hartlauer, purtătoare de cuvânt al comisiei de turism din capitala austriacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...