Așa arată acum pasajul Doamna Ghica. „Mai mult de jumătate din lungimea proiectului este finalizată”

Trustul de Cladiri Metropolitane din primăria Capitalei a făcut publice noi imagini cu derularea lucrărilor la viitorul pasaj Doamna Ghica.

Conform oficialilor Trustului de Cladiri Metropolitane a fost fluidizat, parțial, traficul din zona șantierului. „Mai mult de jumătate din lungimea proiectului este deja finalizată (până la ultimul strat de asfalt – uzură, care se va turna unitar la finalizarea lucrărilor) și redată circulației auto și pietonale cu drumul, trotuarele și parcările aferente”, menționează aceștia.

Sistematizarea drumului este realizată la 4 benzi (două benzi pe sens), de la km 0+000 – 0+330 (începere rampa 1) și continuă cu două benzi până la Șoseaua Colentina, „acest aspect ducând deja la o îmbunatățire considerabilă a traficului, vizibilă încă de la data devierii circulației pe noul drum creat”.

Conform Trustului de Cladiri Metropolitane, „în urma lucrărilor la pasaj, au fost realizate structurile din beton ale podului în proporție de 95%, cu structura rampei 2 la 90%, pilelor 1 și 2 la 100% și a culeelor 1 și 2 la 100%. Rampa 1 este deja finalizată și are toate instalațiile funcționale, astăzi finalizându-se lucrările de asfalt”.

De asemenea, parcările din zonele Lăptari Tei și vis-a-vis de Strada Constanța sunt date deja în folosință, înainte de finalizarea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...