Ies la iveală noi amănunte în cazul Alec Baldwin. Asistentul de regie fusese concediat în 2019 pentru un alt incident cu o armă

Asistentul de regie care i-a dat lui Alec Baldwin o armă cu gloanțe reale nu este la prima abatere. Se pare că în trecut, acesta fusese concediat din echipa unui alt film, în 2019, după ce un coleg a fost rănit ușor de o armă de recuzită.

Săptămâna trecută, în timpul turnării westernului Rust, a ignorat din nou regulile și i-a dat lui Alec Baldwin o armă care ar fi trebuit să fie goală, fără să o verifice.

Potrivit unei surse citate de presa americană, arma cu care actorul a ucis-o pe directoarea de imagine și l-a rănit pe regizor fusese folosită, cu câteva ore mai devreme, pentru un tir în cutii de conserve. 

„Dave Halls a fost concediat de pe platoul <Freedom’s Path> în 2019, după ce un membru al echipei a suferit răni uşoare când o armă a fost acţionată accidental”, a declarat pentru AFP un producător al filmului respectiv, care nu a apărut încă pe ecrane, scrie Agerpres.

Halls a fost dat afară de pe platou imediat. Producţia nu a început să turneze din nou până când Dave nu a părăsit scena”, a adăugat sursa, precizând că a fost făcut un raport scris în acel moment.

Pe platourile de filmare a westernului „Rust”, Dave Halls i-a dat lui Alec Baldwin o armă presupusă goală pe care actorul a folosit-o pentru a repeta o scenă. Înainte, pistolul trecuse și prin mâinile armurierului, o tânără de 24 de ani, fără experiență. Ea ar fi trebuit să se asigure că arma nu este încărcată.

Există informații despre tensiuni în rândul echipei de filmare, dar și acuzații privind nerespectarea restricțiilor anti-COVID și a regimului armelor. O parte dintre angajați ar fi părăsit furioși platoul cu doar câteva ore înainte de incident, nemulțumiți de condițiile de muncă.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...