Aspirină în mașina de spălat. Trucul care te salvează de la cheltuieli inutile

Numeroase gospodine au aflat deja cât de eficient poate fi acest truc. Cu siguranță dacă vei pune o dată aspirină în mașina de spălat rufe nu vei mai cumpăra niciodată înălbitor.

Aspirina în mașina de spălat, cel mai eficient înălbitor

Industria detergenților și a produselor de curățenie a ajuns la o amploare uriașă. Dacă în trecut nu existau prea multe variante de produse de acest tip, acum piața abundă de ele. Sub toate formele, cu parfumuri variate, selectate chiar pentru diferitele culori ale hainelor, produsele de spălare sunt și destul de piperate.

Pentru a scăpa de cheltuieli inutile trebuie să apelezi la acest truc măcar o dată.

Aspirina adăugată în mașina de spălat rufe, pe un program de 40-60 de grade îți albește hainele mai ceva ca un înălbitor.

Petele de vin, de grăsime sau chiar de anumite tipuri de vopseluri pot fi îndepărtate cu ajutorul acesteia.  De asemenea, petele de sânge pot fi eliminate în această manieră.

Totul este posibil datorită acidului acetisalicilic. Acesta acționează ca un înălbitor, având se asemenea un efect dezinfectant.

Trucuri pe Whatsapp de care sigur nu știai că există

Nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la efectele compușilor aspirinei asupra instalației de apă sau a interiorului mașinii de spălat. Aceștia nu le vor afecta în nici un fel.

Aspirina poate fi utilizată ca înălbitor și dacă preferați spălatul rufelor manual. Va fi însă nevoie de un proces mai îndelungat. Astfel, trebuie să lăsați hainele în apa în care ați dizolvat aspirina preț de câteva ore pentru ca aceasta să acționeze.

7 trucuri care-ti vor prelungi durata de viata a laptopului

Aspirina folosită în industria cosmeticelor

Aspirina are numeroase beneficii fiind utilizată nu doar în industria farmaceutică ci și în cea a cosmeticelor. Acest medicament este recunoscut ca având o acțiune exfoliantă. Este folosit deseori în peeling-urile cosmetice sau măști faciale. Aspirina lasă după utilizare un efect radiant al pielii.

Unele persoane folosesc medicamentul și în măștile pentru păr. Aspirina previne iritațiile capilare și chiar te poate scăpa și de mătreață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...