Trucuri pe Whatsapp de care sigur nu știai că există

Mai mult de 1,3 miliarde de oameni folosesc zilnic aplicația WhatsApp. Probabil nu știai că WhatsApp dispune de mai multe trucuri și funcții pe care le poți folosi.

Poți schimba formatul mesajelor

Probabil nu știai dar formatul mesajelor de pe WhatsApp se poate schimba.

Spre exemplu, dacă cuvinte în „bold”, trebuie să plasezi textul între două asteriscuri. – *bold*

Dacă vrei să scrii cu „italic”, plasează cuvintele între două underscore. – _italic_

Dacă vrei să tai niște cuvinte, încadrează textul între două cratime. –  -tăiat-

Poți opta pentru un format al textului care să arate ca litere făcute de mașina de scris. – „`mașină de scris„`

O altfel de interfață

Pe WhatsApp ai posibilitatea să schimbi interfața aplicației. Pentru asta trebuie să descarci versiunea GBWhatsApp. Aceasta păstrează toate funcțiile aplicației dar arată diferit în funcțiile de preferințele tale.

Această versiune a WhatsApp îți permite să trimiți fișiere mai mari, de până la 30MB față de 16MB cât permite aplicația originală.

GB WhatsApp /pinterest.com

Shortcut-uri pentru emoji

Probabil vă amintiți că atunci când foloseam Yahoo Messenger utilizam semne precum „:P”, „:X”, „:D” pentru a ilustra anumite emoticoane. Acest lucru este posibil și pe WhatsApp. Enumerăm mai jos câteva exemple de scurtărturi pentru a trimite emoji-uri în conversații. De exemplu, pentru versiunea web a aplicației WhtasApp mai poți folosi următoarele caractere: ^_^ pentru zâmbet sau (y) pentru thumbs up.

Cum citim mesajele fără să dăm seen?

După cum bine știm, pentru a citi un mesaj fără să dăm seen ne putem scoate această opțiune din setări. Dar dacă nu vrem însă ca această funcție să fie eliminată definitiv dar vrem totuși să citim anumite mesaje fără ca acestea să fie bifate ca fiind citite, avem următoarea variantă: Pune telefonul pe modul avion, deschide WhatsApp și citește mesajul. După asta închide de tot WhatsApp și dezactivează modul avion. Cât timp nu deschizi aplicația , cine ți-a trimis mesajul n-o să vadă că l-ai citit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...