Atac mafiot în Maramureș! Cabană și mașini incendiate, s-ar fi tras cu mitraliere aduse din Ucraina

Mai multe persoane au distrus utilajele folosite de o societate, dar şi o cabană în care erau cazaţi muncitorii din Maramureș. Paznicul cabanei a fost sechestrat, iar mai multe persoane au tras cu arme de proveniență ucrainenană. Fapta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o zonă izolată din judeţ. În zonă se poate ajunge doar cu o drezină sau mocăniță. Totul s-ar fi întâmplat din cauză că societatea comercială câștigase o licitație pe mai multe zone împădurite.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, ancheta a fost deschisă după ce administratorul unei societăţi comerciale care activează în domeniul exploatărilor forestiere a sesizat faptul că, în cursul nopţii, mai multe utilaje de exploatare a materialului lemnos precum şi o cabană a muncitorilor, deţinute în zona respectivă, au fost distruse de către mai multe persoane.

O cabană cu două etaje au fost distrusă prin incendiere, un câine de pază a fost și el incendiat și ucis, paznicul a fost sechestrat, motoarele a 7 utilaje au fost distruse după ce au fost trase zeci de focuri de armă în motoare. Focurile de armă ar fi fost trase cu arme de război de proveniență ucraineană.

Mai mult, două utilaje și o mașină de teren au fost distruse de flăcări deoarece erau parcate în apropierea cabanei aprinse, scrie vasiledale.ro.

Incidentele s-au petrecut în zona Valea Vaserului, o regiune greu accesibilă, unde se poate ajunge doar cu drezina şi apoi pe jos, iar acoperirea cu semnal de telefonie este redusă.

Nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru care persoanele respective au atacat şi distrus bunurile ce aparţin firmei de exploatare a lemnului. Cazul a fost preluat de o echipă complexă din cadrul IPJ Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...