Atac terorist la Ierusalim: Doi israelieni înjunghiați, agresorul împușcat de forțele de ordine (Video)

Doi cetățeni israelieni au fost răniți după un atac terorist în Ierusalim, într-o zonă în care au avut loc mai multe proteste în ultimul timp. Potrivit poliției, atacatorul este un militant islamist palestinian. El a fost împușcat mortal de polițiști.

Atacul s-a petrecut în jurul orei 13.00, în zona Haim Barlev, în apropierea sediului central al Poliţiei israeliene din Ierusalim. Este primul atac terorist produs în Ierusalim după armistiţiul semnat de Israel şi organizaţia islamistă Hamas.

Conform autorităților, cei doi bărbați, dintre care un soldat, au fost înjunghiați în plină stradă, în partea de sus a corpului. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să îl împuște pe atacator, care a decedat ulterior.

Atât soldatul, cât și civilul, ambii cu vârste de aproximativ 20 de ani, au suferit răni moderate și au fost transportați la centrul medical Hadassah pentru îngrijiri medicale.

Atac în Ierusalim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...